28 Kasım 2018

MIO Artık Türkiye’de





Araç içi güvenlik kameraları ve navigasyon cihazları konusunda dünya çapında bir üne ve başarıya sahip olan MIO Teknoloji firması iddialı ürünleri ile Türkiye pazarına giriş yaptı. Kullanıcıların ihtiyaç duyduğu özelliklere göre dizayn edilen MIO ürünleri fiyat performans açısından da Türkiye pazarında sevilmeye başlandı. Bisiklet severler içinde Cyclo Serisinin 210 modeliyle pazara giren MIO’nun hedefi dünyada olduğu gibi Türkiye pazarında birinci sıraya yerleşmek.

2002 yılında Tayvan, Taipei’de MITAC firmasının bir alt firması olarak kurulan Mio Teknoloji, “hepsi seninle ilgili” sloganıyla ürettiği araç içi güvenlik kameraları ve navigasyon cihazlarıyla teknoloji dünyasında yerini almış. MIO Teknoloji şu anda Tayvan, Çin, Japonya, Güney Kore, Avustralya, Yeni Zelanda ve Avrupa'da faaliyet gösteriyor. MIO Teknoloji, TomTom ve Garmin'in de dahil olduğu dünyanın en iyi üç navigasyon cihazı satıcısı arasında yer alıyor. MIO Teknoloji ayrıca özgün tasarımlı ürünleri ile tasarım ödüllerini de kilometre taşlarına eklemiş.





Hedef; “Dünyada olduğu gibi Türkiye’de de birinci sıraya yerleşmek”

Türkiye konumu ve ticaret yollarıyla her geçen gün büyüyen ekonomisiyle birlikte global şirketlerinde bulunmak istediği bir ülke haline geliyor. Bu sebepten dolayı bazı global şirketler Türkiye’ye özgün uygulamalar geliştirip pazardaki stratejilerini de ona göre belirliyor. Dünyaca tanınmış MIO Teknoloji Türkiye’deki bu gelişmelere kayıtsız kalmayarak 28 Kasım’da Sarıyer’deki Ural Ataman Klasik Otomobil Müzesinde düzenlediği görkemli lansman etkinliğiyle resmen Türkiye pazarına giriş yaptığını duyurdu. Arena Bilgisayar desteği ile Türkiye faaliyetlerini sürdürecek olan şirket dünya pazarında olduğu gibi Türkiye pazarında da birinci sıraya yerleşmek istiyor. Türkiye’deki seyahat bloggerlarını ve YouTuberlarını etkinliğe davet eden MIO markası Türkiye pazarına giriş hikayelerini gerçekleştirdiği sunumla anlattı. MIO Türkiye Satış Müdürü Korkut Ekeş’in gerçekleştirdiği sunumda davetliler MIO’nun dünya genelindeki başarısından, birçok tasarım ödülüne layık görülen ürünlerinin kısaca özellikleri hakkında bilgi sahibi oldular. MIO Türkiye Satış Müdürü Korkut Ekeş, “Hedefimiz dünyada olduğu gibi MIO Teknoloji’yi Türkiye’de de birinci sıraya taşımak” dedi. MIO Türkiye Satış Müdürü Korkut Ekeş, Türkiye pazarından satışa sunulan ürünlerin çok kısa sürede büyük ilgi gördüğünü ve olumlu dönüşler aldıklarını ifade etti.



Bisiklet severler içinde Cyclo 210 serisi tam bir fiyat performans ürünü

MIO Teknoloji’nin ürettiği araç kamera sistemleri ile navigasyon cihazları dünyaca üne sahipken firma 2012 yılında biz bisiklet kullanıcıları içinde Cyclo serisi adı altında bisiklet navigasyon cihazlarını üretmeye başlamış. MIO Teknoloji’nin yurt dışı web sitesini incelediğimizde firma bisikletçiler için 10 farklı ürün seçeneği ile çözüm sunuyor. Türkiye pazarına resmen giriş yapan MIO Türkiye ise n11.com ve hepsiburada.com online alışveriş siteleri üzerinden bisikletçiler için MİO Cyclo 210 serisi bisiklet navigasyon cihazını satışa sunmuş. İlerleyen günlerde ise Cyclo serisinin biraz daha üst seviyesi olan Cyclo 500 serisininde satışa sunulacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.



Outdoor serisi  olan Mio Cyclo 210 modeli, su geçirmezliği ve sunduğu kişiselleştirilebilir arayüzü ile kullanıcı dostu bir cihaz profili çiziyor. Giriş seviyesi olmasına rağmen birçok fonksiyonu ve özelliği içinde barındıran Cyclo 210 serisi, renkli ekranı sayesinde kullanıcısına görsel bir bakış açısı sunmakta. Türkiye haritası desteği ile gelen ürün “bana sürpriz yap” özelliği ile zamana ve mesafeye göre üç farklı rota oluşturup sizi eğlenceye davet ediyor. Sürekli kullanım halinde 10 saate kadar pil ömrü olan cihazın performansı yeterli seviyede denilebilir. 3.5”’ inçlik devasa bir dokunmatik ekrana ve 16 gb’lık hafızaya sahip olan cihaz ile günlük sürüşlerinizi “MioShare” özelliği ile Strava’ya aktarmak mümkün. Cihazın kutu içeriğinde ise ürünün kendisiyle birlikte, usb kablosu ve montaj kiti kullanıcılara sunuluyor.  

Başlangıç seviyesi olmasına rağmen kullanıcısına birçok özellik sunan Mio Cyclo 210 serisi tam bir fiyat performans ürünü diyebiliriz. Gelelim ürünün satış fiyatına! Ürün şu anda n11.com’da 1.133TL’ye satılırken hepsiburada.com’da 973,49TL



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder