17 Şubat 2018

UNIBIKE Bisiklet Fuarı 29 Mart'ta başlıyor


"Ülkemizin ilk bisiklet fuarı sizleri bekliyor" sloganı ile tanıtımı yapılan UNIBIKE 2018 Bisiklet ve Bisiklet Ekipmanları Fuarı, 29 Mart - 01 Nisan 2018 tarihleri arasında Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezinde ziyaretçileri ile buluşacak. 

UNIBIKE Bisiklet ve Bisiklet Ekipmanları Fuarı 10 bin metrekare kapalı alan ve 20 bin metrekare açık alanda kurulacak fuar toplamda 30 bin metrekarelik alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın en iyi markalarının tüketicilerle buluşacağı fuar birbirinden özel gösterilere de sahne olacak. Fuar katılımcıları için yarışmaların ve etkinliklerinde düzenleneceği fuara bisiklet severlerin yoğun ilgi göstereceği tahmin ediliyor. 

Fuar hakkında şu anda bildiklerimiz bunlar ve Mart ayında fuar hakkında daha detaylı bilgilerin fuarı düzenleyen organizatörler tarafından paylaşılacağını tahmin ediyoruz. 

Bisiklet sektörü "MOTOBİKE İstanbul" gölgesinden kurtuluyor mu?

Bilindiği üzere ülkemizde sadece bisiklet üzerine bir fuar olmadığı için bazı bisiklet firmaları yeni ürünlerini Motobike İstanbul'da sergilemeye çalışıyordu. Motobike İstanbul başta motosiklet ve aksesuarları fuarı olduğu için maalesef bisiklet firmalarının standları onların gölgesinde kalıyor ve istenilen ilgiyi görmüyordu. Umuyoruz ki "UNIBIKE 2018" biz bisiklet severler için istemiş olduklarımızı görmemiz için başlangıç olur. Devamında da yeni bisiklet fuarlarının düzenlenmesine vesile olur. 

Herkese iyi fuarlar... 

Detaylı bilgi için; http://www.unibikeexpo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder