22 Aralık 2017

MOTOBİKE İstanbul 22-25 Şubat 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak



Türkiye'nin ilk ve tek Motosiklet ve Aksesuarları fuarı olan "Motobike İstanbul" 2018 yılının Şubat ayında onuncu kez ziyaretçilerine kapılarını açacak. 22-25 Şubat 2018 tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak olan fuar 2017 yılında 6,938 metrekare alanda 265 katılımcı ile Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Rusya ve Orta Asya, Türkiye ve komşu bölgelerden 103,371’den fazla profesyonel ziyaretçi tarafından görülmüştü.   


İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen Motobike İstanbul'da motosikletlerin yanısıra kasklar, koruyucu kıyafetler, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar, katkı maddeleri ve diğer aksesuarlar gibi geniş bir ürün yelpazesi sergileniyor. Doğa dostu olmasının yanında geleceğin ulaşım araçları haline gelen elektrikli motosiklet modelleri de fuarda ziyaretçiler tarafından ilgi görüyor. 

Bu sene fuara Bisiklet markalarının katılmayacağını ve sadece bisikletler için bir fuarın 29 Mart'ta düzenleneceği bilgisini aldık. Yenikapı sahilindeki bulunan Avrasya Gösteri Merkezinde düzenlenecek olan UNIBIKE Bisiklet Fuarında bisiklet firmalarının yeni modelleri görücüye çıkacak.   

Fuara bilet almak için; http://www.biletix.com/etkinlik-grup/134675286/TURKIYE/tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder