25 Eylül 2017

Bisiklet Yolculuğu Takımı ilk yarış sınavını verdi



Yakın zamanda kurulan ve ilk profesyonel bisiklet yarışına katılan Bisiklet Yolculuğu Takımı "Gran Fondo Marmara"nın kısa parkuruna ekipten 5 kişiyle katılırken uzun parkuruna da ekipten bir kişi ile katılım sağladı. 

Türkiye’nin en kapsamlı yol bisikleti yarışı olan Gran Fondo Marmara’ya bu sene de katılım yoğundu. Profesyonel ve amatör bisiklet sporcularının katıldığı yarışma iki farklı etap ile geçildi. 111 km’lik uzun etap ve 53 km’lik kısa etaba katılan yarışmacılar organizasyon için özel olarak kapatılan otoyolu kullanarak Bursa’ya ulaştılar.

Gran Fondo Marmara bisiklet yarışı 24 Eylül sabahı iki farklı noktandan start aldı. 111 km’lik uzun etap İstanbul Pendik’te bulunan Viaport Asia otoparkından  saat 09:00’da start alırken, 53 km’lik kısa parkur ise 11:00’de Orhangazi’den start aldı. Uzun parkura 575 sporcu kayıt yaptırırken, kısa parkura da 379 sporcu kayıt oldu. Yaklaşık bin sporcunun katıldığı yarış kıran kırana mücadele ile tamamlandı. Uzun ve kısa etaplarda kazalarında yaşandığı Gran Fondo Marmara 14:00-15:00 arasında tüm sporcuların finişe ulaşması ile tamamlandı.



Yakın zamanda kurduğumuz Bisiklet Yolculuğu Takımı olarak 6 kişilik ekiple katıldığımız yarışta bizde varız dedik. Bisiklet Yolcuğu Takımı olarak katıldığımız ilk profesyonel yarışımız olan Gran Fondo Marmara’da kürsü göremesek de tüm ekibimizin üyeleri yarışı kazasız ve sorunsuz olarak tamamladı. Gelecek yarışlar için tecrübe niteliğinde olan bu yarış, takımımızın kapasitesini ve eksikliklerini görmek için bir fırsat oldu.

Yarışa katılmamızda takımıza destek olan Carraro Bisiklet ve Accell Bisiklet'e bizlere bu fırsatı sundukları için teşekkür ederiz. 


Bisiklet Yolculuğu Takımımızın Gran Fondo Marmara etaplarındaki sıralamaları;


Yarış fotoğrafları için tıklayınız


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder